Bij Melman Friese Paarden beschikken wij over verschillende manieren om uw paard te stallen. Over het binnen en buiten van uw paard bent u zelf verantwoordelijk, dit kan ook door het persoon in overleg gedaan worden. Bij ons op stal bent u geheel vrij in de keuze voor tandarts, hoefsmid en dierenarts.

Boxen

Wij beschikken over 35 ruime boxen. De paarden staan op stro, tenzij u in overleg uw paard op vlas of mot wilt hebben staan. Uw box kan ook uitgemest worden door ons personeel, maar hier zitten wel kosten aan verboden. 

Groepsstal

Ook beschikken wij over een groepsstal. Als u uw paard hier het liefst in wilt hebben dan kijken wij eerst of er plek in de groep is en of uw paard in de groep past. In deze boxen staan de paarden op stro. Deze boxen worden vrijwel iedere dag opgestrooid en eens in de zoveel tijd wordt deze helemaal leeggehaald met de shovel.

Opfokstallen

Verder hebben wij ook nog een opfokstal waar uw veulen, enter of twenter gestald kan worden. Ook hier zullen wij eerst kijken of er plek is en of uw paard in de groep past. Ook deze stallen worden vrijwel iedere dag opgestrooid en eens in de zoveel tijd wordt deze helemaal leeggehaald. 

Deel deze pagina