Sinds 2022 zijn wij lid van het FNRS. Hiermee gaan wij KNHS wedstrijden, bixie wedstrijden en evenementen organiseren. Deze wedstrijden zullen het hele jaar plaatsvinden, indoor en outdoor.

Inschrijven en info over de wedstrijden:

melmanfriesepaarden@outlook.com

Email wordt elke dag gelezen en op gereageerd.

Het wedstrijdsecretariaat is telefonisch bereikbaar op: 06-36545103 of 06-34295899.

Tijdens al onze wedstrijden wordt er naar uw paspoort gevraagd. Dit in verband met controle op o.a. geldigheid van de influenza-entingen. Er moet een basis-enting in het paspoort staan en tijdige vervolgentingen. Voor de regelgeving hieromtrent kunt u nalezen via de KNHS in het wedstrijd regelement.

Bestuur:

Functie:

Naam:

Voorzitter

Liz Jesse

Secretaris

Isa Philippona

Penningmeester

Angela Groothuesheidkamp

Bestuursleden

Eveline Brouwer & Eveline Winter

Wedstrijdinfo:

De inschrijving van onze wedstrijden verloopt via uw persoonlijke KNHS via de KNHS site of app. Op de website van de KNHS staan alle wedstrijden van regio Noord-Holland. Vraagprogramma’s van de betreffende wedstrijden kun je hierop vinden.

Routebeschrijving:

Melman Friese Paarden

Belmermeer 5

1028 BA, Amsterdam

Vanaf de ring A10 volgt u de borden N247 richting Volendam. Waarbij u de afslag Broek in Waterland neemt. Hier rijdt u door het dorp heen naar de Belmermeer. Zodra u de Belmermeer inrijdt bevindt onze bestemming zich na 900 meter aan de rechterhand.

Let op! Dat u bij het invoeren van de navigatie Amsterdam invult. Als u namelijk Broek in Waterland invult komt u op een andere locatie.

Deel deze pagina