Is het tijd om er even tussenuit te gaan? Kom dan een paar dagen naar ons toe met uw paard! Stal u paard bij ons gedurende uw vakantie en geniet van de uitrijmogelijkheden in de Volgermeerpolder. U kunt overnachten in de B&B Slapen bij Jesse in Broek in Waterland, wat ook dicht begrensd is bij Amsterdam. 

Stal uw paard bij ons

Tijdens uw vakantie kunt u uw paard bij ons stallen. Bij uw aankomst zorgen wij ervoor dat uw stal helemaal gereed is. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de binnen- en buitenrijbaan. Maar wat echt een aanrader is, is een buitenrit maken door de Volgermeerpolder. Dit ligt ± 1 km bij onze accommodatie vandaan. Uw paard kan overdag loskomen te staan in een paddock en tijdens het zomerseizoen is er ook een graspaddock mogelijk. Het paard binnen of buiten zetten kan u zelf doen of in overleg kan dit door ons personeel gedaan worden.

Overnachting

Bij een vakantie hoort natuurlijk ook een slaapplek! Wij hebben er eentje op ± 3 km afstand van onze accommodatie. U bent dus met de auto binnen 5 minuten bij uw paard vanaf uw slaapplek of als het mooi weer is wandelend of fietsend. Bij deze B&B is er plaats voor 4 personen, 2x Tweepersoonskamers.

Neem een kijkje op de website voor de B&B:

Amsterdam

Niet alleen kunt u op vakantie met uw paard, u kunt er ook namelijk zelf even tussen uit! Onze stal ligt namelijk ± 15 km bij de stad Amsterdam vandaan. U kunt het beste hiernaar toe met de bus en dan met de metro via de Noord/Zuidlijn of u pakt de rechtstreekse bus naar Amsterdam Centraal. Hier kunt u gezellig op een terrasje gaan zitten  of in de straten van Amsterdam shoppen.

Deel deze pagina